Voor maatschappelijk partners

Ik ben Nettie, een digitaal antwoord op de participatiemaatschappij.

Even voorstellen: ik ben Nettie. Ik verbind en activeer sociale netwerken. Bij mij gaat het niet om grote onpersoonlijke groepen mensen. Maar om groepen die elkaar kennen en samen zaken moeten regelen. Ik ben een nieuwe denker. Ik ga namelijk uit van de kracht van mensen. Mensen willen zelf doen en zelf regelen. Alleen of samen met hun familie en vrienden. En pas als het echt niet meer gaat, terugvallen op voorzieningen of zorg.

Er zijn steeds minder voorzieningen van de overheid. Tegelijkertijd zijn mensen krachtig en willen zij het zelf regelen. Samen met hun sociale netwerk. Dit sociale netwerk was nog onvoldoende met elkaar in verbinding. Ondanks Facebook, Twitter en Whatsapp. Ik breng hier verandering in. Want ik ben een regeltool, die als doel heeft samen met maatschappelijke partners concrete antwoorden te geven op de participatiemaatschappij. Dit doe ik door uit te gaan van de kracht van mensen, die hun zaakjes zelf willen en kunnen regelen.

 

Ik ben een nieuwe denker

Oude orde
Banken
Bouwbedrijven
Verzekeraars
Energiebedrijven
(Thuis)zorgorganisaties / Wmo

Nieuwe orde
Financiële coöperaties
3-D netwerken / hubs
Broodfonds netwerken
Lokale energie initiatieven
Micro (regel)netwerken – Nettie

 

 

Ik pas bij organisaties die de volgende woorden in hun toekomstvisie hebben staan:
– Zelf regelen
– Dichtbij
– Betrokken
– Ondernemend
– Innovatie
– MVO

 

Hoe werk ik?
Iedereen mag mij gratis gebruiken. Op PC, tablet of smartphone. Mijn maatschappelijk partners, bied ik een platform waarmee zij hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen tonen. Ik ben dus niet op zoek naar platte adverteerders. Maar naar organisaties die maatschappelijk betrokkenheid zijn. Organisaties die er toe willen doen in Nederland. Die willen bijdragen aan een land waarin mensen zelf het heft in handen nemen. En samen de schouders eronder zetten. Die willen werken aan een SAMENleving.

 

Download de flyer voor zorgorganisatie: flyer Nettie – zorgorganisatie 2016

 

Wil je nader kennismaken of een intakegesprek? Neem dan contact op met ilionx.  ilionx is voor zakelijke klanten het aanspreekpunt en de implementatiepartner. Jouw Nettie-contactpersoon bij ilionx is Judith van Nieuwkerk, jvanNieuwkerk@ilionx.com, (06) 5750 4877.

logo ilionx